Jouw naam

Wie wil je uitnodigen?

Schrijf hier jouw feedback op

  Feedback this page
Tip van Be Your Best: de beste concentratie afspeellijsten op Spotify

Tip van Be Your Best: de beste concentratie afspeellijsten op Spotify

Ik heb ze zelf tijdens mijn studiesessies al uitgeprobeerd: de focus afspeellijsten op Spotify. Ik ben fan! Af en toe heb ik tijdens het werken of studeren behoefte aan achtergrondgeluid om me beter te concentreren. Klinkt best gek? Toch werkt dit heel prettig omdat ik mij daardoor nog beter kan concentreren. Zie hieronder de twee focus afspeellijsten die ik heb uitgeprobeerd:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Wellicht dat jij net als ik een focus-boost krijgt van deze afspeellijsten!

Leave a Reply

Student of Starter?

Om je de content te laten zien die het beste bij jou past, kies hieronder tussen "Student" of "Starter"

Student

Ben je nog vollop bezig met je studie? En moet je nog niet denken aan werken? Klik dan hier!

Starter

Ben je al rond het einde van je studie? Of is het papiertje al binnen? Klik dan hier!